cpt. Cook
 

Cannelloni se špenátem a ricottou
(Cannelloni con ricotta e spinaci)

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Cappellini se zelenou omáčkou

Cappellini con salsa verde

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  44 dkg těstovin cappellini, 2 stroužky česneku, 2 lžíce bazalky, 2 lžíce zelené petrželky, 4 lžíce strouhaného parmazánu, 15.6 dkg olivového oleje, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Nasekanou bazalku, petrželku, strouhaný parmezán a česnek opatrně mixujeme a při tom přiléváme do mixéru dobrý olivový olej, až získáme hustou ale tekutou omáčku. Cappellini uvaříme podle návodu výrobce v osolené vodě, musíme být opatrní, aby byly al dente, vaří se velmi rychle. Vodu z těstovin slejeme a smícháme je s připravenou omáčkou v míse před podáváním, kdyby byly příliš suché, přidáme lžíci či dvě horké vody z těstovin.
vloženo 07.11.2009    zobrazeno 2214x    verze pro tisk

Capunsei mantovani

Carbonara klasické
(Carbonara)

Carbonara šéfkuchaře
(Carbonara dello chef)

Caserecce s liškami a ragú z divočáka
(Casarecce con ragù di cinghiale e galletti)

Cavatelli s dýní a klobáskou
(Cavatelli con zucca gialla e salsiccia)

Citrónové linguine
(Linguine al limone)

Citronové těstoviny s tuňákem, rajčaty a kapary v jednom hrnci
(Lemony tuna, tomato & caper one-pot pasta)

Cizrnové lasagne s dýní
(Lasagne di ceci alla zucca)

Corona di anelletti
(Těstovinová koruna)

Česnekové lasagne s muškátovou dýní

Ditalini s cuketou
(Ditalini con le zucchine)

Domácí červené nudle

Domácí fettuccine se zeleninou

Domácí kakaové nudle

Domácí nudle

Domácí strozzapreti s vlašskými ořechy
(Strozzapreti con le noci)

Domácí zelené nudle

Dýňové těsto na lasagne