4 porce: 36 dkg těstovin farfalle (motýlci), 20 mandlí, 12 dkg čerstvého kozího sýra, 1
/2 stroužek česneku, 1
/2 dl olivového oleje, sůl, mletý pepř,
čerstvé bylinky: bazalka, majoránka, pažitka, tymián, máta peprná, koriandrové lístky
zkopírováno z http://www.tacos.cz Mandle spaříme a oloupeme. Bylinky opláchneme a vodu otřepeme, nakrájíme a dáme do mixéru spolu s česnekem a mandlemi. Přidáme čerstvý sýr a přiléváme olej, abychom dostali hladký krém. Podle chuti osolíme. Těstoviny
farfalle uvaříme ve slané vodě al dente, zcedíme a v míse promícháme s částí omáčky. Rozdělíme na talíře a zalejeme zbylou omáčkou, posypeme mletým pepřem.