cpt. Cook
 

Jarní těstovinové mušle
(Conchiglie primavera)

Jednoduché špagety se sýrem

Kakaové tagliarelli

Kakaové tagliatelle se směsí hub a kaštanů
(Tagliatelle al cacao con funghi misti e castagne)

Karbonářské makaróny

Kardinálské špagety

Klasické ragú z mletého masa
(Ragú classico)

Klasické timballo
(Timballo - la versione tradizionale)

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kolínka s taveným ementálem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg kolínek, 20 dkg ementálu, 3/4 l mléka, 4  žloutky, 8 dkg másla, parmazán nebo čedar podle chuti
zkopírováno z http://www.tacos.cz Ementál nakrájíme na kousky, dáme do hrnku a zalijeme mlékem a necháme nejméně 8 hodin odležet. Potom sýr s mlékem přendáme do hrnce, přidáme žloutky a máslo a vaříme ve vodní lázni za stálého míchání tak dlouho, až vznikne krém. Mírně opepříme a nalijeme na uvařená, okapaná kolínka, posypeme strouhaným sýrem a podáváme s rajčatovým nebo míchaným salátem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2212x    verze pro tisk

Kolínka v bešamelu

Korzárské špagety

Kořeněné orzo se špenátem

Krémové houbové lasagne

Kuskus se zeleninou

Lahodné tagliarelli podle Conchity

Lasagne con stracchino e zucchine in flore
(Lasagne se sýrem a dýňovým květem)

Lasagne na pánvi
(Lasagne in padella)

Lasagne po neapolsku
(Lasagne alla Napoletana)

Lasagne s čekankou
(Lasagne al radicchio)

Lasagne s černou kapustou, mozzarelou a klobáskou
(Lasagne con cavolo nero, mozzarella e salsiccia)