cpt. Cook
 

Cannelloni se špenátem a ricottou
(Cannelloni con ricotta e spinaci)

Cappellini se zelenou omáčkou
(Cappellini con salsa verde)

Capunsei mantovani

Carbonara klasické
(Carbonara)

Carbonara šéfkuchaře
(Carbonara dello chef)

Caserecce s liškami a ragú z divočáka
(Casarecce con ragù di cinghiale e galletti)

Cavatelli s dýní a klobáskou
(Cavatelli con zucca gialla e salsiccia)

Citrónové linguine
(Linguine al limone)

   bluestarbluestarbluestarbluestarwhitestar

Citronové těstoviny s tuňákem, rajčaty a kapary v jednom hrnci

Lemony tuna, tomato & caper one-pot pasta

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  2 lžíce olivového oleje, 1/2  červená cibule, 150 dkg třešňových rajčat, 40 dkg těstovin rigatoni, 1/2 l zeleninového vývaru, 22 dkg tuňáka v oleji, 3 lžíce mascarpone, 3 dkg parmazánu, 2 lžíce kaparů, 1/2  citrónu na kůru, 1/2 svazek zelené petrželky
zkopírováno z http://www.tacos.cz V hrnci na středně mírném ohni rozehřejte olej a 7 minut smažte nadrobno nakrájenou cibuli se špetkou soli, dokud nezměkne a nezprůsvitní. Přidejte 2/3 cherry rajčat, těstoviny a horký vývar a přiveďte k varu. Pak snižte teplotu na minimum a za občasného míchání vařte odkryté 15 minut. Po této době by se rajčata měla rozpadnout a těstoviny budou právě uvařené.

www.tacos.cz Přidejte zbývající rajčata a na středně silném ohni je 5 minut nepřikryté vařte, dokud se tekutina nezredukuje. Jemně vmíchejte větší kousky okapaného tuňáka spolu s mascarpone, strouhaným parmazánem, kapary, citronovou kůrou, jemně nasekanou petrželkou a trochou soli a pepře. Přikryjte pokličkou a před podáváním v hlubokých miskách nechte 5 minut odstát.

vloženo 05.02.2022    zobrazeno 497x    verze pro tisk

Cizrnové lasagne s dýní
(Lasagne di ceci alla zucca)

Corona di anelletti
(Těstovinová koruna)

Česnekové lasagne s muškátovou dýní

Ditalini s cuketou
(Ditalini con le zucchine)

Domácí červené nudle

Domácí fettuccine se zeleninou

Domácí kakaové nudle

Domácí nudle

Domácí strozzapreti s vlašskými ořechy
(Strozzapreti con le noci)

Domácí zelené nudle

Dýňové těsto na lasagne