cpt. Cook
 

Jarní těstovinové mušle
(Conchiglie primavera)

Jednoduché špagety se sýrem

Kakaové tagliarelli

Kakaové tagliatelle se směsí hub a kaštanů
(Tagliatelle al cacao con funghi misti e castagne)

Karbonářské makaróny

Kardinálské špagety

Klasické ragú z mletého masa
(Ragú classico)

Klasické timballo
(Timballo - la versione tradizionale)

Kolínka s taveným ementálem

Kolínka v bešamelu

Korzárské špagety

   bluestarbluestarbluestarbluestarwhitestar

Kořeněné orzo se špenátem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  20 dkg těstovinové rýže (orzo), 1.15 lžíce olivového oleje, 1/2  cibule, 2 stroužky česneku, 1/2 lžička mletého koriandru, 1/2 lžičky drceného římského kmínu, 1/2 špetka kayenského pepře, 115 dkg baby špenátu, 4 lžíce koriandrových lístků nebo hladkolisté petrželky, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Ve větším hrnci uvaříme ve slané vodě těstovinovou rýži, asi 15 minut nebo podle návodu výrobce. V jiném hrnci mezitím rozehřejeme olej, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a smažíme ji zhruba 3 minuty, dokud není měkká, ale ještě nezačne měnit barvu. Přidáme najemno posekaný česnek, koriandr, kmín a kayenský pepř a minutku mícháme. Přidáme mladé špenátové lístky i se zbytky vody, které na nich ulpěly po opláchnutí. Vaříme a mícháme je přibližně 3 minuty. Těstoviny scedíme, vytřepeme všechnu vodu, nasypeme je do hrnce se špenátem a dvěma lžícemi či vidličkami zlehka promícháme. Přidáme nasekané koriandrové lístky, dosolíme a podle chuti přidáme čerstvě mletý pepř. Přemístíme do servírovací mísy a podáváme.
vloženo 18.10.2014    zobrazeno 1789x    verze pro tisk

Krémové houbové lasagne

Kuskus se zeleninou

Lahodné tagliarelli podle Conchity

Lasagne con stracchino e zucchine in flore
(Lasagne se sýrem a dýňovým květem)

Lasagne na pánvi
(Lasagne in padella)

Lasagne po neapolsku
(Lasagne alla Napoletana)

Lasagne s čekankou
(Lasagne al radicchio)

Lasagne s černou kapustou, mozzarelou a klobáskou
(Lasagne con cavolo nero, mozzarella e salsiccia)