cpt. Cook
 

Ředkvičkový nákyp

Ředkvičky dušené jako houby

Ředkvičky dušené jako houby

Ředkvičky s vejci

Smažená kosmatice

Špagety s pestem z polníčku

Topinamburové soté s bylinkami
(Topinambours sauté aux herbes)

Vlámská pochoutka

Zapečená čekanka

Zapečená čekanka
(Chicorée)

Zapečené čekankové puky

Zapečené těstoviny s čekankou a fenyklem
(Sedani al forno con radicchio finocchio e scamorza)

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Zapékaná čekanka

Radicchio al gratin

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  2  červené čekanky di Verona, 2 dl smetany, 115 dkg italského sýra scamorza affumicata, extra virgin olivový olej, strouhanka podle potřeby, 15 dkg parmazánu, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Očistěte čekanku a nakrájejte ji na pravidelné kousky. Vymažte pekáč a vložte do něj čekanku. Potřete ji olejem a podle chuti osolte a opepřete. Smíchejte smetanu se strouhaným parmazánem a sýrem scamorza nakrájeným na kousky. Směsí zalijte čekanku. Posypte vše strouhankou. Pečte v troubě při 180 °C půl hodiny a pak 5 minut v režimu grilování. Ihned horké podávejte.
vloženo 23.01.2022    zobrazeno 446x    verze pro tisk