cpt. Cook
 

Ředkvičkový nákyp

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Ředkvičky dušené jako houby

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  20  ředkviček, 1/2  cibule, 15 dkg másla, sůl, mletý pepř, kmín, 1/2 špetka moučkového cukru, 1/2 lžička hladké mouky, zelená petrželka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Mladé, křehké ředkvičky oloupáme a nakrájíme na plátky. Drobně sekanou cibuli zpěníme na másle, přidáme ředkvičky, špetku cukru, trochu pepře a tlučeného kmínu. Jakmile pokrm vysmahne, zaprášíme moukou, podlijeme polévkou nebo vodou a dusíme dále, až jsou ředkvičky měkké. Nakonec přidáme usekanou petržel. Podáváme k masu jako teplý příkrm. Chutná jako dušené houby. Možno podávat i s vajíčky.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2217x    verze pro tisk

Ředkvičky dušené jako houby

Ředkvičky s vejci

Smažená kosmatice

Špagety s pestem z polníčku

Topinamburové soté s bylinkami
(Topinambours sauté aux herbes)

Vlámská pochoutka

Zapečená čekanka

Zapečená čekanka
(Chicorée)

Zapečené čekankové puky

Zapečené těstoviny s čekankou a fenyklem
(Sedani al forno con radicchio finocchio e scamorza)

Zapékaná čekanka
(Radicchio al gratin)