Marináda: 1/2 bílek, 3 lžíce bramborové škrobové moučky, 3 lžíce sójové omáčky, 1/2 lžíce vodky,
Omáčka: 1/2 lžíce bramborové škrobové moučky, 2 lžičky moučkového cukru, 1/2 špetka soli, 3 lžíce vody
www.tacos.cz Marinované kousky osoleného masa smažíme 3 minuty za stálého míchání na rozpáleném oleji. Vyjmeme, necháme nad pánví okapat. Na tuku, na němž se smažilo maso, smažíme za stálého míchání 1 minutu cibuli a papriky. Vyjmeme a necháme okapat. Na pánvi ponecháme asi 1/2 lžíce oleje. Přidáme osmažené papriky a cibuli, přilejeme omáčku a za stálého míchání vaříme, až omáčka zhoustne. Přidáme maso, pečlivě promícháme a 1 minutu a 30 vteřin ponecháme ještě na plotně. Podáváme horké.