cpt. Cook
 

Vepřová pečeně s rozmarýnem

Vepřová pečeně se skořicí

Vepřová pečeně se skořicí a bramborami

Vepřová pečeně se smetanou

Vepřová roláda

Vepřová roláda

Vepřová roláda se sušeným ovocem

Vepřová žebírka

Vepřová žebírka s rýží a hráškem

Vepřové Cancún

Vepřové Chop Suey

Vepřové karí

Vepřové kostičky po čínsku

Vepřové kostičky se sladkými paprikami

Vepřové kostky po srbsku

Vepřové kotlety à la Nelson

Vepřové kotlety Colbert

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vepřové kotlety frikasé

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4  vepřové kotlety, 6 dkg tuku, 1/2  cibule, sůl, 1/2 dl bílého vína, 1/2 lžička citrónové šťávy, bobkový list, 1/2 dl kysané smetany, 2 lžíce hladké mouky
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso asi do poloviny odřízneme od kosti, po obvodu nařízneme, naklepeme, na rozehřátém tuku po obou stranách lehce osmahneme a přendáme do nahřáté nádoby. Na zbylém tuku osmahneme do světlerůžova drobně nakrájenou cibuli, osolíme, přidáme víno, citrónovou šťávu a bobkový list. Přidáme kotlety, podlijeme vodou a zvolna dusíme doměkka. Nakonec ve smetaně rozkvedláme mouku, vlijeme do omáčky a povaříme. Vyjmeme bobkový list a podáváme s houskovými knedlíky.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2961x    verze pro tisk

Vepřové kotlety Hentéš

Vepřové kotlety marinované v bílém víně