cpt. Cook
 

Vepřová pečeně s rozmarýnem

Vepřová pečeně se skořicí

Vepřová pečeně se skořicí a bramborami

Vepřová pečeně se smetanou

Vepřová roláda

Vepřová roláda

Vepřová roláda se sušeným ovocem

Vepřová žebírka

Vepřová žebírka s rýží a hráškem

Vepřové Cancún

Vepřové Chop Suey

Vepřové karí

Vepřové kostičky po čínsku

Vepřové kostičky se sladkými paprikami

Vepřové kostky po srbsku

Vepřové kotlety à la Nelson

   bluestarbluestarbluestarwhitestarwhitestar

Vepřové kotlety Colbert

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4  vepřové kotlety, sůl, 1.15 lžíce másla, 8 listů kapusty, 215 dkg mletého masa, 2 lžíce vody, mletý pepř, zelená petrželka, 1/2 malá cibule, 115 dkg žampiónů
zkopírováno z http://www.tacos.cz Listy kapusty spaříme a dáme okapat. Mleté vepřové maso osolíme, opepříme, našleháme se studenou vodou. Kotlety naklepeme, osolíme a na másle je po obou stranách prudce opečeme. Přendáme je do jiného nahřátého kastrolu a na témž másle osmahneme na drobno pokrájenou cibuli, pak přidáme nakrájené žampióny a nakonec petrželku. Listy složíme vždy dva na sebe, na ně položíme kotletu, potřeme mletým masem, pak potřeme žampióny a opět mletým masem. Sbalíme, vložíme do zapékací mísy, pokapeme máslem a pečeme mírně podlité 25 minut.

www.tacos.cz Příloha: malé brambory vařené, posypané petrželkou

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2422x    verze pro tisk

Vepřové kotlety frikasé

Vepřové kotlety Hentéš

Vepřové kotlety marinované v bílém víně