cpt. Cook
 

Vepřová pečeně s rozmarýnem

Vepřová pečeně se skořicí

Vepřová pečeně se skořicí a bramborami

Vepřová pečeně se smetanou

Vepřová roláda

Vepřová roláda

Vepřová roláda se sušeným ovocem

Vepřová žebírka

Vepřová žebírka s rýží a hráškem

Vepřové Cancún

Vepřové Chop Suey

Vepřové karí

Vepřové kostičky po čínsku

Vepřové kostičky se sladkými paprikami

Vepřové kostky po srbsku

Vepřové kotlety à la Nelson

Vepřové kotlety Colbert

Vepřové kotlety frikasé

Vepřové kotlety Hentéš

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Vepřové kotlety marinované v bílém víně

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4  vepřové kotlety nebo řízky, sůl, mletý zázvor, 1/2 malá cibule, olej nebo máslo, mletá paprika, 1/2 dl bílého vína, 1/2 dl smetany (čerstvé), vývar
zkopírováno z http://www.tacos.cz Kotlety lehce naklepeme, od kosti do poloviny uvolníme, osolíme a lehce poprášíme zázvorem. Vložíme je do kastrolku pokapané vínem těsně na sebe a necháme hodinu uležet. Pak je v oleji nebo na másle na každé straně 3 minuty opečeme a vyjmeme do teplé nádoby. Ve zbylém tuku slabě osmahneme drobně pokrájenou cibuli, poprášíme paprikou, zamícháme a přilijeme marinádu z vína, trochu silného vývaru a smetanu. Povaříme 5 minut a v omáčce prohřejeme kotlety.

www.tacos.cz Příloha: suchá rýže

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2992x    verze pro tisk