cpt. Cook
 

Taglierini s tuňákem

Taglierini se 4 sýry podle Terky

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Tagliolini s bazalkou a citrónem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  32 dkg tagliolini, 3  citróny, 8 dkg másla, 3 dl kuřecího vývaru, sůl, mletý pepř, bazalka, 10 dkg parmazánu
zkopírováno z http://www.tacos.cz Do pánvičky vlijeme vývar a nastrouháme do něj kůru z jednoho omytého chemicky neošetřeného citrónu. Zavaříme a vymačkáme k němu citrónovou šťávu podle chuti. Přidáme máslo a povaříme. Opepříme. Lístky bazalky pokrájíme nahrubo. Těstoviny uvaříme al dente v osolené vodě a promícháme je se základem v pánvičce. Přidáme nastrouhaný parmazán a bazalku. Promícháme a ihned podáváme.
vloženo 05.02.2012    zobrazeno 1849x    verze pro tisk

Tagliolini v tatarské omáčce
(Tagliolini in salsa tartara)

Terina z makarónů a brokolice

Těsto s červenou řepou

Těsto se sušenými hřiby

Těstovinový gratin
(Pasta al gratin)

Těstovinový gratin se třemi sýry
(Gratin de pâtes aux trois fromages)

Těstovinový nákyp s krůtími prsíčky

Těstoviny a salsa di pomodoro

Těstoviny Aglio e olio

Těstoviny all'arabbiata

Těstoviny alla puttanesca

Těstoviny arrabbiata
(Pasta all'arrabbiata)

Těstoviny chiancaredde s vodnicí
(Chiancaredde con le cime di rapa)

Těstoviny na čtyřech sýrech
(Pasta ai quattro formaggi)

Těstoviny po ďábelsku
(Pasta al diavolicchio)

Těstoviny po provensálsku

Těstoviny po sicilsku