cpt. Cook
 

Špagety se slaninou a vejci

Špagety se slávkami podle Flority

Špagety se sýrem a rozmarýnou

Špagety za 20 minut po příchodu z práce

Špenát zapečený s těstovinami a uzeninou

Špenátové lasagne na pánvi

Špenátový nákyp s nudlemi

Tagliatelle alla zucca e ricotta
(Tagliatelle s dýní a ricottou)

Tagliatelle con funghi
(Nudle s houbami)

Tagliatelle s ančovičkami a strouhankou
(Tagliatelle con mollica di pane e acciughe)

Tagliatelle s lesními houbami a burratou

Tagliatelle s masovou omáčkou

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Taglierini s ančovičkami

recept ze stránek www.tacos.cz
15 porcí:  150 dkg těstovin taglierini, 1/2 krabička ančoviček v oleji, 3/4 dl extra virgin olivového oleje, 2 stroužky česneku, 2 lžíce strouhanky, 1/2 snítka zelené petrželky, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz V kastrolu osmahneme na oleji rozmačkané stroužky česneku a půlku nadrobno nakrájené petrželky. Když začne česnek dostávat nazlátlou barvu, stáhneme kastrol z ohně, vyjmeme česnek, přidáme pokrájené ančovičky a strouhanku a mícháme na horkém oleji.

www.tacos.cz Těstovinu dáme vařit do vydatného množství vřící vody, slabě osolené, a občas ji během vaření zamícháme. Když je těstovina správně uvařena (”al dente”), necháme ji okapat, vhodíme do servírovací mísy, ochutíme omáčkou z ančoviček a posypeme zbylým množstvím nadrobno nakrájené petrželky. Podáváme teplé, pepř zvlášť.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2097x    verze pro tisk

Taglierini s čerstvými boby

Taglierini s houbami

Taglierini s hráškem

Taglierini s masovými knedlíčky mignon

Taglierini s omáčkou „Pesto“

Taglierini s ořechy

Taglierini s telecím ragú