cpt. Cook
 

Penne s artyčoky
(Pasta con salsa ai carciofi)

Pennette s ricottou
(Pennette e ricotta)

Perciatelli se sardinkami
(Perciatelli con le sarde)

Piemontská špenátová hnízda

Pikantní špagety po sicilsku

Plněné těstoviny zapečené v boloňské omáčce
(Stuffed pasta bolognese bake)

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Pór s těstovinami

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg pórku, 20 dkg libovolných těstovin, 10 dkg tuku, 1/2 dl smetany, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Póry očistíme a jen bílé části nakrájíme na kolečka. (Zelené dáme na polévku.) V kastrolu rozehřejeme tuk, přidáme pór a na mírném ohni asi 20 minut dusíme. Potom přilijeme smetanu, osolíme, opepříme a již nevaříme. Uvařené těstoviny necháme okapat. Vložíme je do větší nahřáté mísy, přelijeme pórem se smetanou, promícháme a podáváme se zeleninovým salátem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2288x    verze pro tisk

Provensálské těstoviny

Puding z makarónů

Pudink „Italia“

Ravioli al brasato
(Ravioli s dušeným hovězím)

Ravioli plněné červenou řepou

Ravioli plněné gorgonzolou a mletými ořechy

Ravioli s dýní
(Ravioli alla zucca)

Reginette s janovským pestem
(Reginette al pesto genovese)

Reginette se sicilským pestem
(Reginette con pesto alla siciliana)

Rigatoni s brokolicí a gorgonzolou
(Rigatoni con broccoli e gorgonzola)

Rigatoni s tykví a špenátem

Rustikální omáčka s čekankou, ořechy, špekem a gorgonzolou
(Sugho rustico con radicchio, noci, speck e gorgonzola)

Spaghetti aglio, olio e peperoncino
(Špagety s česnekem, olejem a feferonkou)