cpt. Cook
 

Špagety se slaninou a vejci

Špagety se slávkami podle Flority

Špagety se sýrem a rozmarýnou

Špagety za 20 minut po příchodu z práce

Špenát zapečený s těstovinami a uzeninou

Špenátové lasagne na pánvi

Špenátový nákyp s nudlemi

Tagliatelle alla zucca e ricotta
(Tagliatelle s dýní a ricottou)

Tagliatelle con funghi
(Nudle s houbami)

Tagliatelle s ančovičkami a strouhankou
(Tagliatelle con mollica di pane e acciughe)

Tagliatelle s lesními houbami a burratou

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Tagliatelle s masovou omáčkou

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  40 dkg mletého hovězího masa, 40 dkg těstovin tagliatelle, 7.15 dkg předvařené čočky, 2 dl zeleninového vývaru, cibule, 2 stroužky česneku, 1/2 lžíce oleje, 2.15 dl loupaných rajčat, 10 dkg kukuřice z konzervy, sůl, mletý pepř, cayenský pepř, několik kapek tabasca, dobromysl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Čočku uvaříme ve vývaru. Prolisovaný česnek a nakrájenou cibuli osmahneme na oleji, přidáme maso a za stálého míchání zprudka opečeme. Přidáme rozkrájená rajčata, kukuřici, podusíme, osolíme, opepříme. Omáčku okořeníme cayenským pepřem a tabaskem, krátce před podáváním vmícháme čočku a oregano. Uvaříme těstoviny tagliatelle, prolijeme studenou vodou a podáváme s omáčkou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2259x    verze pro tisk

Taglierini s ančovičkami

Taglierini s čerstvými boby

Taglierini s houbami

Taglierini s hráškem

Taglierini s masovými knedlíčky mignon

Taglierini s omáčkou „Pesto“

Taglierini s ořechy

Taglierini s telecím ragú