cpt. Cook
 

Špagety se slaninou a vejci

Špagety se slávkami podle Flority

Špagety se sýrem a rozmarýnou

Špagety za 20 minut po příchodu z práce

Špenát zapečený s těstovinami a uzeninou

Špenátové lasagne na pánvi

Špenátový nákyp s nudlemi

Tagliatelle alla zucca e ricotta
(Tagliatelle s dýní a ricottou)

Tagliatelle con funghi
(Nudle s houbami)

Tagliatelle s ančovičkami a strouhankou
(Tagliatelle con mollica di pane e acciughe)

Tagliatelle s lesními houbami a burratou

Tagliatelle s masovou omáčkou

Taglierini s ančovičkami

Taglierini s čerstvými boby

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Taglierini s houbami

recept ze stránek www.tacos.cz
15 porcí:  150 dkg těstovin taglierini, 150 dkg čerstvých hub, 3/4 dl extra virgin olivového oleje, 2 stroužky česneku, 1/2 snítka zelené petrželky, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Houby dobře očistíme a nakrájíme na tenké plátky. V kastrolu na oleji osmahneme celé stroužky česneku a vyjmeme je, když začnou dostávat nazlátlou barvu. Přidáme houby, osolíme, opepříme a necháme povařit na mírném ohni asi patnáct minut. Stáhneme z ohně a přidáme petrželku posekanou nadrobno.

www.tacos.cz Těstovinu dáme vařit zvlášť do vydatného množství vřící vody, slabě osolené, a občas ji během vaření zamícháme. Když je těstovina správně uvařena ('al dente'), necháme ji okapat, vhodíme do servírovací mísy a ochutíme houbami. Podáváme teplé.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2014x    verze pro tisk

Taglierini s hráškem

Taglierini s masovými knedlíčky mignon

Taglierini s omáčkou „Pesto“

Taglierini s ořechy

Taglierini s telecím ragú