zkopírováno z http://www.tacos.cz Umeleme maso a důkladně očištěné kuřecí drůbky. Smícháme s vajíčkem, přidáme lžíci strouhaného parmezánu, několik špetek soli, muškátový ořech a pepř. Dobře promícháme. Pak uhněteme drobné knedlíčky, obalíme je v mouce a usmažíme na oleji. V kastrolu podusíme na sádle, oleji a másle nakrájenou cibuli. Přidáme rozmačkaná rajčata (bez slupky a semínek). Osolíme, opepříme a vaříme asi patnáct minut. Ke konci vaření vhodíme knedlíčky a necháme je trochu povařit v omáčce.
www.tacos.cz Zvlášť dáme vařit těstovinu do vroucí vody, trochu osolené, a vaříme ji 'al dente'. Když je hotová, rychle ji necháme odkapat, vhodíme je do servírovací mísy a ochutíme omáčkou a knedlíčky. Těstovinu a strouhaný sýr podáváme zvlášť.