zkopírováno z http://www.tacos.cz Prorostlé vepřové maso nakrájíme na kousky. Do kastrolu dáme tuk, na něj drobně pokrájenou cibuli, trochu ji podusíme, přidáme kmín, rozetřený česnek, trochu jemně rozsekaného kopru, připravené pokrájené maso, papriku a sůl a vše trochu opečeme. Maso zakryjeme pokličkou, občas mícháme a podléváme vodou nebo vývarem a dusíme tak dlouho, až je poloměkké. Pak k tomu přidáme kysané zelí, dobře vše promícháme, podle chuti přidáme ještě papriku a dusíme tak dlouho, až je zelí i maso měkké. Nakonec přilejeme kysanou smetanu, krátce povaříme a podáváme. Jednotlivé porce můžeme i na talíři polít vlažnou smetanou, kterou podáváme v omáčníku.
www.tacos.cz Podáváme s knedlíkem nebo s rýží.