cpt. Cook
 

Okurkové ragú s houbami a masem

Perkelt z párků

Perkelt z párků

Perské ragú

Pikantní guláš

Pikantní hovězí ragú

Pikantní kotlík s vepřovým masem

Pivovarský tokáň

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Plzeňský guláš

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  715 dkg předního hovězího, 7 dkg rostlinného tuku, 115 dkg cibule, 2 stroužky česneku, 1.15 dkg mleté papriky, sůl, mletý pepř, 6 dl vývaru, 15 dkg hladké mouky, 4 dkg slaniny, 10 dkg nakládaných kapií a celeru, 2 vařená vejce
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na tuku zpěníme nakrájenou cibuli, zaprášíme paprikou, zpěníme, přidáme na kostky nakrájené maso a za stálého míchání osmahneme. Přidáme pepř, utřený česnek, sůl , podlijeme částí vývaru a dusíme. Pod poloměkkým masem vydusíme šťávu do tuku, zaprášíme moukou, osmahneme, zalijeme vývarem a dusíme doměkka. Maso vyjmeme, šťávu přecedíme na maso. Nakrájenou slaninu orestujeme, přidáme nakrájené kapie a celer, prohřejeme a směsí a vejci zdobíme porce guláše.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3874x    verze pro tisk

Pomalu pečené vepřové na pórku a cideru
(Slow-cooked pork, cider and sage hotpot)

Pražský guláš

Ragú z telecího
(Blanquette de veau)

Rumunský guláš

Rybí paprikáš

Řecký guláš

Segedín z uzeného kuřete

Segedínský guláš

Segedínský guláš

Sekulský guláš

Selský vepřový guláš s křenem