Řecký guláš
recept ze stránek www.tacos.cz 4 porce: 60 dkg vepřového plecka nebo ramínka, 6 lžic oleje, 1/2 cibule, 1/2 lžička mleté papriky, mletý pepř, sůl, 4 dkg celeru, 1/2 lžíce hladké mouky, 4 lžíce strouhaného tvrdého sýra, 3 vejce, citrón
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na rozehřátém oleji osmahneme ze všech stran na kostky nakrájené maso, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, osmahneme, osolíme, opepříme, vmícháme papriku, mírně podlijeme a dusíme, podle potřeby podléváme. Nakonec šťávu zaprášíme moukou, povaříme a dochutíme. Jednotlivé porce guláše posypeme na talíři sýrem a obložíme natvrdo vařenými a na kostičky nakrájenými vejci a plátkem citrónu. Podáváme s rýží.