cpt. Cook
 

Okurkové ragú s houbami a masem

Perkelt z párků

Perkelt z párků

Perské ragú

Pikantní guláš

Pikantní hovězí ragú

Pikantní kotlík s vepřovým masem

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Pivovarský tokáň

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  80 dkg vepřového bůčku, 2 lžíce oleje, 1/2  cibule, sůl, mletý pepř, 3 stroužky česneku, 6 zrnek nového koření, 1/2 lžíce strouhanky, 3 dl piva, 10 dkg uzeného sýra, zelená petrželka, vývar
zkopírováno z http://www.tacos.cz Bůček zbavený kůže vykostíme a nakrájíme na proužky. Na rozehřátém oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme maso, ze všech stran zprudka opečeme dozlatova, podlijeme vývarem, opepříme, přidáme česnek utřený se solí, nové koření a dusíme téměř doměkka. Pak šťávu zahustíme strouhankou, zalijeme pivem a povaříme.

www.tacos.cz Příloha: brambory a porce sypeme strouhaným sýrem

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2806x    verze pro tisk

Plzeňský guláš

Pomalu pečené vepřové na pórku a cideru
(Slow-cooked pork, cider and sage hotpot)

Pražský guláš

Ragú z telecího
(Blanquette de veau)

Rumunský guláš

Rybí paprikáš

Řecký guláš

Segedín z uzeného kuřete

Segedínský guláš

Segedínský guláš

Sekulský guláš

Selský vepřový guláš s křenem