cpt. Cook
 

Okurkové ragú s houbami a masem

Perkelt z párků

Perkelt z párků

Perské ragú

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Pikantní guláš

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  40 dkg hovězího masa, 1/2 lžíce tuku, 1/2  cibule, sůl, mletá paprika, 3  brambory, 1/2 stroužek česneku, 1/2 lžíce rajčatového protlaku, 3 malé kyselé nakládané okurky, 2  cibule, tuk na smažení cibule
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na tuku zpěníme cibuli, přidáme maso nakrájené na kostičky, osmahneme a posypeme paprikou, zalijeme vodou a přidáme koření. Dusíme doměkka. Pak přidáme protlak, brambory a dusíme, až brambory změknou. Do hotového protlaku přidáme drobně nakrájené okurky, prohřejeme a podáváme s noky posypanými smaženou cibulí.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2116x    verze pro tisk

Pikantní hovězí ragú

Pikantní kotlík s vepřovým masem

Pivovarský tokáň

Plzeňský guláš

Pomalu pečené vepřové na pórku a cideru
(Slow-cooked pork, cider and sage hotpot)

Pražský guláš

Ragú z telecího
(Blanquette de veau)

Rumunský guláš

Rybí paprikáš

Řecký guláš

Segedín z uzeného kuřete

Segedínský guláš

Segedínský guláš

Sekulský guláš

Selský vepřový guláš s křenem