cpt. Cook
 

Okurkové ragú s houbami a masem

Perkelt z párků

Perkelt z párků

Perské ragú

Pikantní guláš

Pikantní hovězí ragú

Pikantní kotlík s vepřovým masem

Pivovarský tokáň

Plzeňský guláš

Pomalu pečené vepřové na pórku a cideru
(Slow-cooked pork, cider and sage hotpot)

Pražský guláš

Ragú z telecího
(Blanquette de veau)

Rumunský guláš

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Rybí paprikáš

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  80 dkg rybího filé, 2 dl smetany, 1/2 lžíce hladké mouky, 1/2  cibule, 1/2 lžíce mleté papriky, 2 lžíce vepřového sádla nebo másla, mletý pepř, sůl, citrónová šťáva
zkopírováno z http://www.tacos.cz Rybí filé pokapeme citrónovou šťávou, osolíme a dáme asi na 1 hodinu odležet do chladna. Zatím jemně nakrájíme cibuli, zpěníme ji na sádle, přimícháme mletou papriku a krátce zamícháme. Mírně podléváme a dusíme na malém plameni. Na tento základ vložíme rybu a po 10 minutách ji zalijeme smetanou, ve které jsme rozmíchali mouku. Rybu dodusíme na mírném ohni doměkka, omáčku dochutíme citrónovou šťávou a solí.

www.tacos.cz Příloha: tarhoňa, rýže nebo noky

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1906x    verze pro tisk

Řecký guláš

Segedín z uzeného kuřete

Segedínský guláš

Segedínský guláš

Sekulský guláš

Selský vepřový guláš s křenem