cpt. Cook
 

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Plněná hovězí pečeně

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  715 dkg hovězí kýty bez kosti, 10 dkg šunkového salámu, 2  vejce, 2 lžíce sterilovaného hrášku, sůl, zelená petrželka, 4 dkg slaniny, 1/2  cibule, 2 lžíce oleje, 1/2 lžička hladké mouky
zkopírováno z http://www.tacos.cz Podlouhlý špalík kýty prokrojíme, aby vznikla kapsa 3 - 4 prsty široká, naplníme ji nádivkou, zašijeme, osolíme, poprášíme moukou, ze všech stran opečeme na trošce oleje, přidáme máslo, nakrájenou cibuli, osmahneme, podlijeme a pod pokličkou upečeme dočervena. Šťávu procedíme, maso krájíme přes vlákno a podáváme s brambory, rýží a salátem.

www.tacos.cz Náplň: Na kousku másla osmahneme na kostičky krájený salám, přidáme hrášek, petrželku, vejce a umícháme na kaši.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2215x    verze pro tisk

Plněná pečeně ze svíčkové

Plněné hovězí plátky

Plněné roštěnky

Podroušené hovězí maso

Portugalské hovězí maso

Pot-au-feu
(Masový hrnec)

Prachatické maso se žampióny

Pravé holandské bifteky

Pražská hovězí pečeně

Pražská hovězí roláda

Pražský guláš

Primátorské roštěnky

Rolovaná hovězí pečeně

Rolovaný roštěnec

Rostbíf obložený zeleninou

Rostbíf s bylinkami

Roštěná na česneku

Roštěná na víně

Roštěná na zeleném pepři