cpt. Cook
 

Námořnické hovězí plátky

Námořnické maso

Nudličky ze svíčkové s pórkem

Okaté maso

Olla podrida - jídlo z jednoho hrnce

Palocké špízy

Parmigiana z hovězího a lilku
(Parmigiana di scamone e melanzane)

Pekingské maso

Pekingské maso

Pepper steak

Pepřový steak

Picadillo

Pikantní hovězí pečeně

Pikantní hovězí pečeně I

Pikantní hovězí pečeně II

Pikantní hovězí závitky

Pikantní hovězí závitky

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Pikantní roštěná s klobásou

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4 plátky roštěnek, 1/2  cibule, 4 lžíce oleje, 115 dkg klobásy, 2 lžíce hladké mouky, 2  rajčata, 1/2 šálek vývaru z masoxu, 1/2 lžička mleté papriky, 2 dl smetany, mletý pepř, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Naklepané roštěnky nakrojíme na okrajích, osolíme, opepříme, vložíme do 2/3 rozehřátého oleje a po obou stranách opečeme. Na zbytku oleje zpěníme nakrájenou cibuli, zaprášíme paprikou, zpěníme, podlijeme částí vývaru, nalijeme k opečeným roštěnkám, přidáme pokrájená rajčata a dusíme doměkka. Měkké maso vyjmeme, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, osmahneme, zalijeme vývarem, rozšleháme, provaříme a prolisujeme, zalijeme smetanou a prohřejeme. Obkládáme opečenými klobásami.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2214x    verze pro tisk

Pikantní roštěnky

Plátky ze svíčkové (tournedos)