cpt. Cook
 

Námořnické hovězí plátky

Námořnické maso

Nudličky ze svíčkové s pórkem

Okaté maso

Olla podrida - jídlo z jednoho hrnce

Palocké špízy

Parmigiana z hovězího a lilku
(Parmigiana di scamone e melanzane)

Pekingské maso

Pekingské maso

Pepper steak

Pepřový steak

Picadillo

Pikantní hovězí pečeně

Pikantní hovězí pečeně I

Pikantní hovězí pečeně II

Pikantní hovězí závitky

Pikantní hovězí závitky

Pikantní roštěná s klobásou

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Pikantní roštěnky

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4  roštěnky, sůl, hladká mouka, 1/2 středně velká cibule, olej, 1/2 lžíce nakládaných okurek, 1/2 lžíce sardelové pasty nebo 2 sardelky, vývar, zelená petrželka, kapary, bílý jogurt
zkopírováno z http://www.tacos.cz Naklepané odleželé roštěnky na jedné straně posolíme a poprášíme hladkou moukou. Opečeme je na oleji nebo na másle po obou stranách jako minutku a uložíme na teple. Do zbylého tuku přidáme nadrobno pokrájenou cibuli, slabě ji osmahneme, přidáme posekané okurky, usekané kapary, sardele a petrželku. Vše vaříme mírně podlité vývarem na hustší omáčku. Horké roštěnky položíme na mísu, na ně nalijeme omáčku a na každou dáme lžíci jogurtu nebo smetany.

www.tacos.cz Příloha: smažené brambory nakrájené na plátky silnější než bývají lupínky

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2462x    verze pro tisk

Plátky ze svíčkové (tournedos)