cpt. Cook
 

Hlemýždi s marinádou

Hlemýždi v domečcích

Kudrnatá omeleta s mušlemi

Mídia me rísi
(Rýže s mušlemi)

Mparrettati con le lumache
(Šneci na těstovinách mparrettati)

Mušle sv. Jakuba po provensálsku

Mušle ve vinné páře

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Nadívané slávky

Moules farcies

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  40  slávek, 3  cibule, 1/2 stroužek česneku, sůl, mletý pepř, 2 lžíce nasekané zelené petrželky, 2 lžíce strouhanky, 10 dkg másla, 3 lžíce bílého vína
zkopírováno z http://www.tacos.cz Omyté a očištěné velké slávky nechte otevřít v hrnci na prudkém ohni. Nechte je okapat a nechte si jen plné půlky skořápek. Vidličkou rozetřete máslo, přidejte do něj nakrájenou šalotku a nasekaný česnek, petrželku, strouhanku, bílé víno, sůl a pepř. Tuto nádivku dobře utřete. Do každé skořápky dejte kousek této nádivky a 10 minut grilujte. Ihned podávejte.
vloženo 22.08.2007    zobrazeno 2235x    verze pro tisk

Obalovaná žabí stehýnka

Pantacce s mušlemi a cuketou

Slávky podle Nicoly
(Cozze come le fa Nicola)

Slávky se smetanou
(Moules à la crème)

Tonyho mušle

Žabí stehýnka na šafránu