cpt. Cook
 

Kuře Adobo

Kuře arroz con pollo

Kuře Coco

Kuře Ča Pa-Kuai

Kuře dušené s párkem a žampióny

Kuře dušené se šunkou

Kuře dušené se zeleninou

Kuře dušené se zeleninou a smetanou

Kuře Florida

Kuře Fu Yung Či Su

Kuře Gabriela

Kuře Guatemala

USA   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kuře Herb barbecued

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  kuře, 7 dkg oleje, 3 cl octa, 15 dkg másla, 7 dkg cibule, 15 dkg celeru, sůl, tymián, česnek, bobkový list, hřebíček
zkopírováno z http://www.tacos.cz Kuře se vykuchá, opláchne, rozčtvrtí nebo rozseká na menší díly, mírně osolí, posype tymiánem, přidá se třený česnek, olej a ocet, kousek bobkového listu a několik hřebíčků. Kuře se nechá v marinádě alespoň hodinu v chladu odležet. Odleželé kuře se opeče na másle nebo na oleji s drobně krájenou cibulí a kořenovým celerem. Zalije se marinádou, ve které bylo naloženo a dusí se do měkka za občasného polévání šťávou. (Před dodušením je možno přidat trochu přírodní rajčatové šťávy.) Vhodnou přílohou je vařená či dušená rýže nebo různě upravené brambory.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2240x    verze pro tisk

Kuře Indian curried

Kuře jako bažant

Kuře jako bažant

Kuře Kalifornia

Kuře Kalkata

Kuře karí

Kuře Kentucky