cpt. Cook
 

Chutně pečené kuře

Indické kuře

Indické kuřecí
(Nasi Goreng)

Jednoduché kuře na pepři

Kantonské kuře

Kantonské kuřecí závitky

Kapuska
(Kuře se zelím)

Karí kuře

Kohout na víně
(Coq au vin)

Kokosové kuřecí curry

Korma murg curry
(Kuřecí kari ve stylu korma)

Korma z kuřete I.

Korma z kuřete II.

Kořeněný pilav s kuřetem
(Másalam pulao)

Kotíkovo kuře na karí

Kuřata na másle sváteční

Kuřata na zelenině vydatná

Kuře à la Jang Kuej-Fej

Kuře a la Pompadour

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kuře à la Tahiti

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  kuře, sůl, mletý pepř, 6 lžic másla, 1/8 l vermutu, 1/2 lžička rozmarýnu, 1/2 lžička karí koření, 2 lžíce sójové omáčky, tabasco, 2 lžíce worcestrové omáčky
zkopírováno z http://www.tacos.cz Nejprve si připravíme omáčku. K rozehřátému máslu přidáme vermut, rozmarýn, kari, sójovou a worcesterovou omáčku, několik kapek tabasca a dobře promícháme. Na velmi mírném ohni vaříme 1/2 hodiny. Osolené a opepřené kuře grilujeme na otáčivém rožni, případně na mřížce, a často potíráme připravenou omáčkou. Podáváme s pečivem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2419x    verze pro tisk