cpt. Cook
 

Kuře Adobo

Kuře arroz con pollo

Kuře Coco

Kuře Ča Pa-Kuai

Kuře dušené s párkem a žampióny

Kuře dušené se šunkou

Kuře dušené se zeleninou

Kuře dušené se zeleninou a smetanou

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kuře Florida

recept ze stránek www.tacos.cz
1 porce:  1/4  kuřete, sůl, mletý pepř, 1/2  vejce, 2 dkg másla, 2 dkg strouhanky, 15 dkg cibule, olej na smažení cibule, 15 cl vaječného těstíčka (vejce, mléko, hladká mouka, sůl), 10 dkg banánů, řeřicha nebo zelená petržel, 3 dkg bramborové slámy, 15 dkg šťávy z telecí pečeně, 2 cl portského vína, máslo na smažení a pokapání kuřete
zkopírováno z http://www.tacos.cz Menší zmasilé kuře se vykuchá, opláchne, rozčtvrtí a jednotlivé čtvrtky se vykostí. Pak se osolí, opepří, obalí v rozšlehaném vejci, rozehřátém másle a jemné bílé strouhance. Obalené čtvrtky se vloží do rozpuštěného másla a smaží se asi 15-20 minut. Oloupaná cibule se nakrájí na kroužky o síle 3-5 mm, ponoří se do vaječného těstíčka a usmaží se na horkém oleji. Oloupané banány se nakrájejí na silnější plátky a krátce se opečou na másle. Usmažené kuře se položí do středu talíře, lehce se podlije portskou omáčkou, obloží střídavě smaženou cibulí, opečenými banány a ozdobí řeřichou nebo zelenou petrželí a trochou smažené bramborové slámy. Kuře a cibule se nakonec pokapou rozpuštěným máslem.

www.tacos.cz Příprava portské omáčky: Silná hustší šťáva z telecí pečeně (nemastná) se ochutí portským vínem a krátce, mírně se povaří.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2540x    verze pro tisk

Kuře Fu Yung Či Su

Kuře Gabriela

Kuře Guatemala

Kuře Herb barbecued

Kuře Indian curried

Kuře jako bažant

Kuře jako bažant

Kuře Kalifornia

Kuře Kalkata

Kuře karí

Kuře Kentucky