cpt. Cook
 

Kuře Adobo

Kuře arroz con pollo

Kuře Coco

Kuře Ča Pa-Kuai

Švýcarsko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kuře dušené s párkem a žampióny

recept ze stránek www.tacos.cz
2 porce:  1/2 menší kuře, 6 dkg oleje, 3 dkg másla, 10 dkg párků nebo klobásy, 6 dkg žampiónů, sůl, mletý pepř, cibule, šťáva z telecí pečeně, bílé víno, zelená petrželka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Menší očištěné a vykuchané kuře se rozsekne na 4 díly (přední a zadní části), osolí, opepří a opeče do zlatova na horkém oleji. Pak se přidá jemně krájená cibule, trochu šťávy z telecí pečeně, trochu bílého vína a kuře se nechá přikryté pomalu dusit do měkka (prsíčka jsou hotová dříve). Měkké kuře se klade na mísu nebo talíř a zdobí se opečeným párkem nebo tenkou opečenou klobásou a žampióny, podušenými na másle. Vše se přelije zbylou necezenou šťávou a posype sekanou zelenou petrželovou natí. Vhodnou přílohou jsou různě upravené brambory.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2162x    verze pro tisk

Kuře dušené se šunkou

Kuře dušené se zeleninou

Kuře dušené se zeleninou a smetanou

Kuře Florida

Kuře Fu Yung Či Su

Kuře Gabriela

Kuře Guatemala

Kuře Herb barbecued

Kuře Indian curried

Kuře jako bažant

Kuře jako bažant

Kuře Kalifornia

Kuře Kalkata

Kuře karí

Kuře Kentucky