cpt. Cook
 

Karí kuře

Kohout na víně
(Coq au vin)

Kokosové kuřecí curry

Korma z kuřete I.

Korma z kuřete II.

Kořeněný pilav s kuřetem
(Másalam pulao)

Kotíkovo kuře na karí

Kuřata na másle sváteční

Kuřata na zelenině vydatná

Kuře à la Jang Kuej-Fej

Kuře a la Pompadour

Kuře à la Tahiti

Kuře Adobo

Kuře arroz con pollo

Kuře Coco

Kuře Ča Pa-Kuai

Švýcarsko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kuře dušené s párkem a žampióny

recept ze stránek www.tacos.cz
2 porce:  1/2 menší kuře, 6 dkg oleje, 3 dkg másla, 10 dkg párků nebo klobásy, 6 dkg žampiónů, sůl, mletý pepř, cibule, šťáva z telecí pečeně, bílé víno, zelená petrželka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Menší očištěné a vykuchané kuře se rozsekne na 4 díly (přední a zadní části), osolí, opepří a opeče do zlatova na horkém oleji. Pak se přidá jemně krájená cibule, trochu šťávy z telecí pečeně, trochu bílého vína a kuře se nechá přikryté pomalu dusit do měkka (prsíčka jsou hotová dříve). Měkké kuře se klade na mísu nebo talíř a zdobí se opečeným párkem nebo tenkou opečenou klobásou a žampióny, podušenými na másle. Vše se přelije zbylou necezenou šťávou a posype sekanou zelenou petrželovou natí. Vhodnou přílohou jsou různě upravené brambory.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1591x    verze pro tisk

Kuře dušené se šunkou

Kuře dušené se zeleninou

Kuře dušené se zeleninou a smetanou