cpt. Cook
 

Karí kuře

Kohout na víně
(Coq au vin)

Kokosové kuřecí curry

Korma z kuřete I.

Korma z kuřete II.

Kořeněný pilav s kuřetem
(Másalam pulao)

Kotíkovo kuře na karí

Kuřata na másle sváteční

Kuřata na zelenině vydatná

Kuře à la Jang Kuej-Fej

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kuře a la Pompadour

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  2  kuřete (menší), máslo, sůl, mletý pepř, 60 dkg nových brambor, 4  artyčoky, 1/2 sklenka červeného vína, 1/2 lžíce citrónové šťávy, 1/2  bobkový list, tymián
zkopírováno z http://www.tacos.cz Očištěná, opraná, kuřata rozkrájíme na kousky, dáme je na rozpálené máslo nebo sádlo a pečeme v přikrytém kastrole. Poloupečená kuřata osolíme a opepříme a přidáme k nim oškrábané nové brambory, očištěné rozkrájené artyčoky, přikryjeme a dusíme. Při dušeni kastrolem občas zatřeseme. Před podáváním zalejeme kuřata červeným vínem, citrónovou šťávou, přidáme bobkový list, trošku tymiánu a dusíme ještě 10-15 minut. Měkká kuřata urovnáme na míse do kruhu, doprostřed mísy nakupíme artyčoky, kolem nich nové brambory a polejeme je procezenou šťávou.
vloženo 28.07.2007    zobrazeno 1797x    verze pro tisk

Kuře à la Tahiti

Kuře Adobo

Kuře arroz con pollo

Kuře Coco

Kuře Ča Pa-Kuai

Kuře dušené s párkem a žampióny

Kuře dušené se šunkou

Kuře dušené se zeleninou

Kuře dušené se zeleninou a smetanou