cpt. Cook
 

Játrová pěna

Kapr ve smetanové marinádě

Kaštanová pěna s uzeným lososem na mesclun salátu
(Mousse de châtaignes au saumon-fumé sur petites salades de mesclun)

Kaviár z baklažánů

Koktajl z kuřete

Krabí koktejl

Krabí maso na karí

Krevetkový koktajl

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Krevety Tokyo

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg uvařených krevet, 4 lžíce sójové omáčky, 1/2 lžíce nastrouhaného zázvoru, 4 lžíce octa, 2 lžíce krystalového cukru, 2 lžíce saké (můžeme použít sherry), 15  jarních cibulek nakrájených nadrobno, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Krevety rozložíme v jedné vrstvě na dno větší ploché misky. Na pánvi přivedeme k varu sójovou omáčku a přidáme nastrouhaný zázvor. Plamen snížíme na minimum a vaříme tak dlouho, až se většina tekutiny vypaří. Přidáme ocet, cukr, saké a sůl a směs nalijeme na krevety. Misku přikryjeme fólií a necháme v ledničce alespoň 2 hodiny vychladit. Krevety vyndáme z marinády a naaranžujeme je na talíře. Ozdobíme zelenou cibulkou a podáváme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2581x    verze pro tisk

Kuřecí játra na sherry

Kuřecí salát

Kuřecí salát s petrželkou

Kuřecí terina s chřestem, fazolemi a tapenádou
(Pressé de poulet aux asperges, aux fèves et à la tapenade)

Květákový salát s vejcem

Lososová majonéza

Lososové překvapení s čerstvým kozím sýrem

Lososový aspik s pomeranči

Lososový koktail

Marinované žampióny

Meloun s parmskou šunkou