cpt. Cook
 

Játrová pěna

Kapr ve smetanové marinádě

Kaštanová pěna s uzeným lososem na mesclun salátu
(Mousse de châtaignes au saumon-fumé sur petites salades de mesclun)

Kaviár z baklažánů

Koktajl z kuřete

Krabí koktejl

Krabí maso na karí

Krevetkový koktajl

Krevety Tokyo

Kuřecí játra na sherry

Kuřecí salát

Kuřecí salát s petrželkou

Kuřecí terina s chřestem, fazolemi a tapenádou
(Pressé de poulet aux asperges, aux fèves et à la tapenade)

Květákový salát s vejcem

Lososová majonéza

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Lososové překvapení s čerstvým kozím sýrem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4 plátky uzeného lososa, 1/2 lžíce pažitky, 1/2 lžíce kopru, 1/2 lžíce crème fraîche, 1/2 čerstvého kozího sýra, sůl, mletý pepř, 10 cl olivového oleje, 2  citróny
zkopírováno z http://www.tacos.cz Pro přípravu marinády vymačkejte citrony na šťávu. Do hluboké misky nalijte olivový olej a citronovou šťávu. Okořeňte a promíchejte. Vložte plátky uzeného lososa do marinády. Nechte 15 minut marinovat na chladném místě.

www.tacos.cz Bylinky omyjte a nasekejte nadrobno, přidejte crème fraîche, promíchejte a dochuťte. Na talíři rozmačkejte vidličkou kozí sýr a přidejte bylinkovou směs.

www.tacos.cz Na pracovní plochu rozložte potravinářské fólie a položte na ně marinované a osušené plátky lososa. Obsah talíře rozprostřete doprostřed každého plátku. Srolujte do tvaru klobásky a oba konce utáhněte. Uchovávejte na chladném místě po dobu 1 hodiny. Pak odstraňte fólii, nakrájejte získané válečky na 2 cm dlouhé díly (v případě potřeby udržte tvar dřevěným párátkem). Uspořádejte na talíř a pochutnejte si!

vloženo 25.10.2022    zobrazeno 409x    verze pro tisk

Lososový aspik s pomeranči

Lososový koktail

Marinované žampióny

Meloun s parmskou šunkou