cpt. Cook
 

Játrová pěna

Kapr ve smetanové marinádě

Kaštanová pěna s uzeným lososem na mesclun salátu
(Mousse de châtaignes au saumon-fumé sur petites salades de mesclun)

Kaviár z baklažánů

Švýcarsko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Koktajl z kuřete

recept ze stránek www.tacos.cz
1 porce:  15 cl pomerančové šťávy (možno použít i menší množství citrónové šťávy), 2 dkg paprikové pasty, 4 dkg šlehačky, 8 dkg kuřete (udušené nebo upečené, nejlépe prsíčka), 15 dkg pomerančů (možno použít i kompot), worcestrová omáčka, koňak nebo brandy, sůl, mletý bílý pepř, hlávkový salát, višně z kompotu
zkopírováno z http://www.tacos.cz Do skleněné misky obložené ledem se vymačká šťáva z pomeranče, přidá se trochu protlaku z červených paprik, střik worcesteru a koňaku nebo brandy, šlehačka, trochu soli, bílého mletého pepře a vše se dobře promíchá. Do promíchané směsi se přidá uvařené, udušené nebo upečené maso z kuřete (nejlépe prsíčka) nakrájené na malé kousky a drobně nakrájený kousek pomeranče. Pokrm se podává na talíři nebo ve skleněné misce, vždy na listech hlávkového salátu. Zdobí se kompotovou višní a řezem citrónu nebo pomeranče.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2122x    verze pro tisk

Krabí koktejl

Krabí maso na karí

Krevetkový koktajl

Krevety Tokyo

Kuřecí játra na sherry

Kuřecí salát

Kuřecí salát s petrželkou

Květákový salát s vejcem

Lososová majonéza

Lososové překvapení s čerstvým kozím sýrem

Lososový aspik s pomeranči

Lososový koktail

Marinované žampióny

Meloun s parmskou šunkou

Mexické krevety