cpt. Cook
 

Játrová pěna

Kapr ve smetanové marinádě

Kaštanová pěna s uzeným lososem na mesclun salátu
(Mousse de châtaignes au saumon-fumé sur petites salades de mesclun)

Kaviár z baklažánů

Koktajl z kuřete

Krabí koktejl

Krabí maso na karí

Krevetkový koktajl

Krevety Tokyo

Kuřecí játra na sherry

Kuřecí salát

Kuřecí salát s petrželkou

Květákový salát s vejcem

Lososová majonéza

Lososové překvapení s čerstvým kozím sýrem

Lososový aspik s pomeranči

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Lososový koktail

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  20 dkg lososa (ve vlastní šťávě), 115 dkg majonézy, 3 lžíce šlehačky, 1/2 lžička worcestrové omáčky, 1/2 lžička hořčice, sůl, moučkový cukr, bílý pepř, 1/2 lžíce koňaku, 2 lžíce citrónové šťávy, 1/2 lžíce zeleného hrášku nebo srdíčko salátu
zkopírováno z http://www.tacos.cz Majonézu smícháme se šlehačkou a ostatními přísadami. Naposled přidáme nakrájené maso lososa bez šťávy z konzervy a drobně nakrájené omyté a osušené srdíčko salátu. (Salát je náhrada za mladý, tzv. 'cukrový' hrášek, sterilovaný není vhodný.) Podáváme v širších pohárcích, zdobíme kouskem lososa, kouskem oloupaného dílku pomeranče a na okraj sklenice zavěsíme dílek citrónu s uvolněnou kůrou. Podáváme dobře vychlazené.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2648x    verze pro tisk

Marinované žampióny

Meloun s parmskou šunkou

Mexické krevety