cpt. Cook
 

Játrová pěna

Kapr ve smetanové marinádě

Kaštanová pěna s uzeným lososem na mesclun salátu
(Mousse de châtaignes au saumon-fumé sur petites salades de mesclun)

Kaviár z baklažánů

Koktajl z kuřete

Krabí koktejl

Krabí maso na karí

Švýcarsko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Krevetkový koktajl

recept ze stránek www.tacos.cz
1 porce:  15 cl pomerančové šťávy (možno použít i menší množství citrónové šťávy), 4 dkg majonézy, 3 dkg šlehačky, 15 dkg krevet, mletá paprika, karí koření, kečup, koňak nebo brandy, hlávkový salát, 1/2 kolečko citrónu nebo pomeranče na ozdobu
zkopírováno z http://www.tacos.cz Do skleněné misky obložené ledem se vymačká šťáva z pomeranče, přidá se trochu sladké papriky, karí, kečupu a střik koňaku nebo brandy. K promíchané směsi se pak přidá majonéza a šlehačka, vše se znovu promíchá a nakonec se vmíchají uvařené nebo konzervované nadrobno nakrájené krevetky. Koktajl se podává ve sklence vyložené kousky nebo nudličkami hlávkového salátu. Na sklenku je možno zavěsit řez citrónu nebo pomeranče.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2633x    verze pro tisk

Krevety Tokyo

Kuřecí játra na sherry

Kuřecí salát

Kuřecí salát s petrželkou

Kuřecí terina s chřestem, fazolemi a tapenádou
(Pressé de poulet aux asperges, aux fèves et à la tapenade)

Květákový salát s vejcem

Lososová majonéza

Lososové překvapení s čerstvým kozím sýrem

Lososový aspik s pomeranči

Lososový koktail

Marinované žampióny

Meloun s parmskou šunkou