cpt. Cook
 

Játrová pěna

Kapr ve smetanové marinádě

Kaštanová pěna s uzeným lososem na mesclun salátu
(Mousse de châtaignes au saumon-fumé sur petites salades de mesclun)

Kaviár z baklažánů

Koktajl z kuřete

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Krabí koktejl

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  1/2 konzerva krabího masa, 15 dkg sterilovaného celeru, 15 dkg oloupaných jablek, 10 dkg majonézy, 1/2 dl šlehačky, 1/2 lžíce kečupu, 1/2 lžíce bílého vína nebo brandy, 1/2 lžička worcestrové omáčky, zelená petrželka, kousek kapie, citrón, 6 listů hlávkového salátu
zkopírováno z http://www.tacos.cz Majolku rozmícháme s kečupem, vínem (brandy) a worcesterskou omáčkou, potom s ušlehanou smetanou, vmícháme část drobně nakrájeného krabího masa, jablko a celer pokrájené na nudličky a necháme v chladničce krátce odležet. Před podáním koktejl vložíme do koktejlových sklenek vyložených listy hlávkového salátu, ozdobíme krabím masem, proužky kapií, snítkami petrželky a na okraje sklenek zavěsíme po řezu citronu.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2668x    verze pro tisk

Krabí maso na karí

Krevetkový koktajl

Krevety Tokyo

Kuřecí játra na sherry

Kuřecí salát

Kuřecí salát s petrželkou

Kuřecí terina s chřestem, fazolemi a tapenádou
(Pressé de poulet aux asperges, aux fèves et à la tapenade)

Květákový salát s vejcem

Lososová majonéza

Lososové překvapení s čerstvým kozím sýrem

Lososový aspik s pomeranči

Lososový koktail

Marinované žampióny

Meloun s parmskou šunkou