Krabí koktejl
recept ze stránek www.tacos.cz 6 porcí: 1/2 konzerva krabího masa, 15 dkg sterilovaného celeru, 15 dkg oloupaných jablek, 10 dkg majonézy, 1/2 dl šlehačky, 1/2 lžíce kečupu, 1/2 lžíce bílého vína nebo brandy, 1/2 lžička worcestrové omáčky, zelená petrželka, kousek kapie, citrón, 6 listů hlávkového salátu
zkopírováno z http://www.tacos.cz Majolku rozmícháme s kečupem, vínem (brandy) a worcesterskou omáčkou, potom s ušlehanou smetanou, vmícháme část drobně nakrájeného krabího masa, jablko a celer pokrájené na nudličky a necháme v chladničce krátce odležet. Před podáním koktejl vložíme do koktejlových sklenek vyložených listy hlávkového salátu, ozdobíme krabím masem, proužky kapií, snítkami petrželky a na okraje sklenek zavěsíme po řezu citronu.