cpt. Cook
 

Akny (žlutá rýže)
(Akny (riz jaume))

Beninské rizoto
(Riz au gras)

Bulgur s paprikami, mátou a kozím sýrem

Bylinkové rizoto s cuketou
(Courgette and herb risotto)

Byzantský pilaf

Černý kuba

Černý kuba

Dušené kroupy s hráškem a fetou

Džuveč (srbské jídlo)

Houbový kuba

Houbový kuba

Husí drůbky s rýží

Jáhlová kaše se škvarky

Karbanátky z ovesných vloček s uzeninou

Karbanátky ze směsi semínek

Khirčí

Česko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kontrabáš

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  2 dl pohanky lámanky, 3 dl horké vody, olej, 30 dkg uzeného masa, 1/2  cibule, 15 stroužků česneku, 1/2 kg brambor vařených, majoránka, sůl, tuk na vymazání pekáče, nakládaná okurka na podávání, nebo kysané zelí
zkopírováno z http://www.tacos.cz Pohanku přelijeme horkou vodou a necháme 15 minut odstát. Na oleji osmahneme na kostičky nakrájené uzené maso, nakrájenou cibuli a drcený česnek. Vařené brambory rozmačkáme, přidáme pohanku, osmahnuté maso, cibuli a česnek, ochutíme majoránkou a solí. Vše promícháme a dáme do vymaštěného pekáče a při 200 °C zapečeme do růžova. Kontrabáš skvěle chutná s kysaným zelím nebo kyselou okurkou.
vloženo 16.10.2008    zobrazeno 2700x    verze pro tisk

Kořeněná rýže v zelných závitcích

Krev s kroupami

Krokety z ovesných vloček a hub