www.tacos.cz Ve velkém hrnci na středním ohni rozehřejte olej a 8 minut na něm smažte nadrobno nakrájenou cibuli, dokud nezměkne a nezprůsvitní. Do pánve vyklopte hovězí maso a zbytky marinády a 10 minut smažte, dokud hovězí maso nezačne místy karamelizovat. Přidejte kardamomové lusky, tyčinky skořice, tymián a vývar. Přiveďte k varu, přikryjte a snižte teplotu na minimum. Vařte hodinu, poté sundejte pokličku a vařte dalších 30 minut. Hovězí maso by mělo být měkké, ale stále držet pohromadě. Troubu předehřejte na 180 °C. Vyklopte rýži do hovězí směsi s takovým množstvím vody, aby byla pokryta asi 1 cm. Promíchejte a na povrch nasypte máslo. Přikryjte a pečte v troubě 30 minut. Rýži načechrejte vidličkou a podávejte s omáčkou, viz recept ghanska-omacka.