cpt. Cook
 

Akny (žlutá rýže)
(Akny (riz jaume))

Beninské rizoto
(Riz au gras)

Bulgur s paprikami, mátou a kozím sýrem

Bylinkové rizoto s cuketou
(Courgette and herb risotto)

Byzantský pilaf

Černý kuba

Černý kuba

Dušené kroupy s hráškem a fetou

Džuveč (srbské jídlo)

Houbový kuba

Houbový kuba

Husí drůbky s rýží

Jáhlová kaše se škvarky

Karbanátky z ovesných vloček s uzeninou

Karbanátky ze směsi semínek

Khirčí

Kontrabáš

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kořeněná rýže v zelných závitcích

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 šálek rýže, 1/2  cibule, 2 lžíce oleje, 1/2 lžíce karí koření, 1/2 špetka koriandru, sůl, 1/2 lžička sójové omáčky, 1/2 šálku vlašských ořechů nebo mandlí, 1/2 lžíce rozinek, zelí (vinné listy)
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na polovině oleje osmahneme cibuli a sekané ořechy, přidáme kari a koriandr, opečeme a promícháme s vařenou rýží, máčenými rozinkami a sójovou omáčkou. Osolíme. Povařené listy zelí rozdělíme na čtverce, seřízneme silná žebra (nebo použijeme vinné listy). Naplníme nádivkou. Zabalíme jako psaníčko a potřeme olejem, spíchneme párátkem. Pak grilujeme nebo opečeme na pánvi. Podáváme jako předkrm nebo k vínu. Někdy můžeme přidat mleté maso (50 g na porci) nebo sójové maso.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2149x    verze pro tisk

Krev s kroupami

Krokety z ovesných vloček a hub