cpt. Cook
 

Karbanátky ze směsi semínek

Khirčí

Kontrabáš

Kořeněná rýže s hovězím

Kořeněná rýže v zelných závitcích

Krev s kroupami

Krokety z ovesných vloček a hub

Kroupy jako rizoto s dýní a fetou
(Risotto à la feta, au potiron et à l'orge)

Kroupy se slaninou po německu

Kuba s houbami a uzeným masem

Kuřecí jambalaya

Kuskus „k dra“ s rozinkami a cizrnou

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

La Bamba

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  3 lžíce olivového oleje, 1/2  cibule nakrájená na kolečka, 2 stroužky česneku rozdrcené, 115 dkg klobásy nakrájené na kolečka, 150 dkg rýže, 20 dkg rajčat nakrájených nadrobno, 8 dl kuřecího vývaru, 215 dkg sterilovaného hrášku, 1/2 lžíce nasekané zelené petrželky, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Ve velké pánvi rozpálíme olej, přidáme cibuli a osmahneme do zlatova. Přidáme česnek, zamícháme a osmahneme další dvě minuty. Přidáme klobásu, zamícháme a opečeme 10 minut. Přidáme rýži, dobře promícháme a 3 minuty opečeme. Přidáme rajčata a vývar, osolíme a opepříme, přivedeme k varu, zamícháme a oheň snížíme na minimum. Přikryjeme pokličkou a dusíme asi 20 minut, až se vývar vsákne. Přidáme hrášek a petrželku, zamícháme a necháme 5 minut prohřát a podáváme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2415x    verze pro tisk

Mangový salát

Manilská rýže s rybou

Maso s ryží po balkánsku

Mexická rýže
(Arroz mexicano)

Milánské rizoto
(Risotto alla Milanese)

Milionářská rýže z Peru

Moderní rizoto z Voghery
(Risotto alla vogherese - la versione moderna)