cpt. Cook
 

Akny (žlutá rýže)
(Akny (riz jaume))

Beninské rizoto
(Riz au gras)

Bulgur s paprikami, mátou a kozím sýrem

Bylinkové rizoto s cuketou
(Courgette and herb risotto)

Byzantský pilaf

Černý kuba

Černý kuba

Dušené kroupy s hráškem a fetou

Džuveč (srbské jídlo)

Houbový kuba

Houbový kuba

Husí drůbky s rýží

Jáhlová kaše se škvarky

Karbanátky z ovesných vloček s uzeninou

Karbanátky ze směsi semínek

Khirčí

Kontrabáš

Kořeněná rýže v zelných závitcích

Krev s kroupami

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Krokety z ovesných vloček a hub

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  2 šálky ovesných vloček, 1/2 lžíce másla, 1/2 šálek čerstvých hub, 1/2 malá cibule, zelená petrželka, 2  vejce, sůl, mletý pepř, strouhanka, olej
zkopírováno z http://www.tacos.cz Vločky předem na několik hodin namočíme a pak je v osolené vodě uvaříme na hustou kaši. Suché houby rovněž namočíme nejméně na půl hodiny a drobně je pokrájíme. Na másle zpěníme drobně pokrájenou cibuli, přidáme houby a udusíme do měkka. K uvařeným vločkám přidáme houby, petrželku a žloutky. Osolíme a podle obliby opepříme. Na prkénku posypaném strouhankou tvoříme krokety, obalíme je v rozšlehaných bílcích a strouhance a smažíme v rozpáleném oleji. Podáváme se saláty nebo jako přílohu k hovězí pečeni.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2030x    verze pro tisk