cpt. Cook
 

Akny (žlutá rýže)
(Akny (riz jaume))

Beninské rizoto
(Riz au gras)

Bulgur s paprikami, mátou a kozím sýrem

Bylinkové rizoto s cuketou
(Courgette and herb risotto)

Byzantský pilaf

Černý kuba

Černý kuba

Dušené kroupy s hráškem a fetou

Džuveč (srbské jídlo)

Houbový kuba

Houbový kuba

Husí drůbky s rýží

Jáhlová kaše se škvarky

Karbanátky z ovesných vloček s uzeninou

Karbanátky ze směsi semínek

Khirčí

Kontrabáš

Kořeněná rýže v zelných závitcích

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Krev s kroupami

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 l vepřové krve, 115 dkg krup, 4 lžíce vepřového sádla, 1/2  cibule, kmín, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Kroupy uvaříme do měkka. Cibulku oloupáme, posekáme a necháme zpěnit. Pak přidáme vařené kroupy, rozkloktanou krev, sůl i koření. Vše promícháme a necháme zapéci, až krev zčerná.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 4127x    verze pro tisk

Krokety z ovesných vloček a hub