zkopírováno z http://www.tacos.cz Praktické jídlo, k jehož přípravě můžete použít levnější druhy vepřového masa. Hodí se prorostlá krkovička, která je pak velmi šťavnatá, ale i bůček, nakrájený na centimetrové kostky. Maso nakrájejte na 2 cm velké kousky a 10 minut restujte na oleji. Přidejte koření, rozmačkaný česnek, rajský protlak a horký vývar. Vařte pod poklicí. Papriky rozkrojte, zbavte semen a nakrájejte na nudličky. Oloupanou cibuli rozkrojte na čtvrtky. Z rajčat klínovitě vyřízněte část přirostlou ke stonku. Krátce je ponořte nejprve do vařícího vývaru, potom do studené vody, oloupejte a rozkrojte na čtvrtky. Přidejte rýži a nechte přejít varem. Vmíchejte papriky s cibulí a duste. Rajčata přidejte až 5 minut před dokončením. Maso s rýží při dušení nemíchejte. Dochuťte.
www.tacos.cz Příloha: Chléb, sklenka červeného vína