cpt. Cook
 

Musaka

Nasi goreng

Nohutlu pilav
(Pilaf s cizrnou)

Paella

Panissa vercellese

Pařížské quodlibet

Pečená rýže

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Pilaf

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  30 dkg rýže, sůl, tuk, skopové maso, vepřové sádlo, cibule, mletá paprika
zkopírováno z http://www.tacos.cz Rýži uvaříme jen v takovém množství osolené vody, aby se voda, než rýže změkne, úplně odpařila. Pak ji postavíme na kraj plotny a podlijeme několika lžícemi rozpáleného drůbežího tuku nebo skopového sádla. Dvourohou vidličkou rýži několikrát dobře promícháme a necháme dál půl hodiny stát pod poklicí. Pak rýži přendáme na ohřátou mísu a smícháme se skopovým masem nakrájeným na kostečky, které jsme upekli na větším množství sádla s cibuli a paprikou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2562x    verze pro tisk

Pilaf afgánský

Pilaf po turecku

Pilaf s hráškem

Pilaf z kuřete

Pohanka s fazolovým ragú
(Grano saraceno con ragù di fagioli)

Pohankový prejt s čočkou

Pór s rýží

Pór zapečený s rýží a vejci

Rajčatové a ančovičkové rizoto s křupavou drobenkou

Rajčatové rizoto

Rajčatový bulgur s kapary a olivami

Risotto ai finocchi con ricotta e peperoncino
(Fenyklové rizoto s ricottou a feferonkou)