Pařížské quodlibet
recept ze stránek www.tacos.cz 4 porce: 20 dkg čerstvých hub, 215 dkg rýže, 215 dkg vepřového masa, 2 mrkve, sůl, 1/2 kg květáku, 1/2 kg chřestu, 6 dkg strouhaného parmazánu, 10 dkg šunky nebo uzeného masa, máslo, 4 lžíce smetany, 4 vejce
zkopírováno z http://www.tacos.cz Houby, rýži, nakrájené vepřové maso, na kostečky nakrájené mrkve osolíme a každé zvlášť podusíme na másle. Květák a chřest uvaříme v osolené vodě a pak nakrájíme. V ohnivzdorné míse vše smícháme, povrch posypeme strouhaným parmezánem, sekanou šunkou nebo uzeným masem a poklademe malými kousky másla. Vše polijeme smetanou, ve které jsme rozkvedlali celá vejce. Pečeme v troubě tak dlouho, až se vejce zapečou. Místo mrkve můžeme použít zeleného hrášku nebo obojího.