cpt. Cook
 

Karbanátky ze směsi semínek

Khirčí

Kontrabáš

Kořeněná rýže s hovězím

Kořeněná rýže v zelných závitcích

Krev s kroupami

Krokety z ovesných vloček a hub

Kroupy jako rizoto s dýní a fetou
(Risotto à la feta, au potiron et à l'orge)

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kroupy se slaninou po německu

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  215 dkg krup, vývar z masa nebo z kostky, 1/2 lžička vepřového sádla, sůl, 115 dkg slaniny, 10 dkg sušených švestek
zkopírováno z http://www.tacos.cz Kroupy přebereme, propláchneme, namočíme a uvaříme v masovém vývaru se sádlem a solí doměkka. Na pánvi opečeme tenké plátky slaniny, které přiložíme k jednotlivým porcím krup, zdobíme podušenými, horkými švestkami. Potom vše omastíme tukem vypečeným ze slaniny.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3724x    verze pro tisk

Kuba s houbami a uzeným masem

Kuřecí jambalaya

Kuskus „k dra“ s rozinkami a cizrnou

La Bamba

Mangový salát

Manilská rýže s rybou

Maso s ryží po balkánsku

Mexická rýže
(Arroz mexicano)

Milánské rizoto
(Risotto alla Milanese)

Milionářská rýže z Peru

Moderní rizoto z Voghery
(Risotto alla vogherese - la versione moderna)