cpt. Cook
 

Dýňový krém s pestem
(Crème de courge au pistou)

Dýňový krém zdobený marcipánem
(Crema gialla guarnita con pasta reale)

Fazolková polévka

Fazolková polévka
(Bou'neschlupp)

Fazolková s koprem

Fenyklová polévka s fazolemi, tymiánem a chorizem

Francouzská celerová polévka

Francouzská cibulová

Francouzská z míchané zeleniny

Grumbeeresupp
(Bramborová polévka po alsasku)

Gulášová polévka falešná

Hladká Ančka

Hnědá zelná polévka

Horácká polévka

Hrachová z mladého hrášku

Hrášková polévka

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Hrášková polévka

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg zeleného hrášku, telecí kosti, sůl, máslo, hladká mouka, mletá paprika, zelená petrželka, smetana
zkopírováno z http://www.tacos.cz Zelený hrášek a několik telecích kostí vaříme ve slané vodě. Pak připravíme řídkou (chcete-li paprikovou) jíšku se sekanou petrželovou natí, zalijeme ji vývarem z hrášku, osolíme a povaříme. Nakonec zavaříme do polévky drobenku. Zlepšíme smetanou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2076x    verze pro tisk

Hrášková s rýží

Chřestová jemná

Chřestová polévka