cpt. Cook
 

Dýňový krém s pestem
(Crème de courge au pistou)

Dýňový krém zdobený marcipánem
(Crema gialla guarnita con pasta reale)

Fazolková polévka

Fazolková polévka
(Bou'neschlupp)

Fazolková s koprem

Fenyklová polévka s fazolemi, tymiánem a chorizem

Francie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Francouzská celerová polévka

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1.15 šálku celeru, 1.15 šálku brambor, 2  rohlíky, zelená petrželka, 1.15 lžíce másla, celerová nať, vývar
zkopírováno z http://www.tacos.cz Celer a nakrájené brambory dáme vařit zalité do roviny vodou, osolíme a přidáme polovinu másla. Jakmile je oboje měkké, prolisujeme nebo mixujeme. Přilijeme vývar z kostí a přidáme usekanou celerovou nať. Rohlíky od předchozího dne nakrájíme na nudličky, nasucho je opražíme, přidáme máslo a promícháme. Podáváme je zvlášť jako vložku.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2811x    verze pro tisk

Francouzská cibulová

Francouzská z míchané zeleniny

Grumbeeresupp
(Bramborová polévka po alsasku)

Gulášová polévka falešná

Hladká Ančka

Hnědá zelná polévka

Horácká polévka

Hrachová z mladého hrášku

Hrášková polévka

Hrášková polévka

Hrášková s rýží

Chřestová jemná

Chřestová polévka